Natrag » Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja TT - Programa

OGRAАIVANJE OD ODGOVORNOSTI

 1. TT-Program za osobnu transformaciju NIJE program liječenja niti je psihoterapija. To je sistem učenja koji sudionike podučava kako poboljšati svaki aspekt svoga života korištenjem naprednih energetskih tehnika i mentalnog reprogramiranja.

 2. Ovaj program NIJE zamjena za ovlaštene liječničke terapije niti se za tako nešto smije koristiti.

 3. Svatko tko se uključi u ovaj program preuzima osobnu odgovornost za korištenje naučenih vježbi i tehnika kao i za svaku eventualnu štetu nastalu pogrešnom primjenom ili zloupotrebom stečenih znanja.

 4. Ne garantiram nikakve specifične rezultate jer oni isključivo ovise o pravilnom korištenju i discipliniranoj primjeni stečenih znanja.

OPĆE ODREDBE

 1. Svatko tko popuni obrazac za prijavu na TT-Program potvrđuje da je upoznat s ovim sadržajem i da prihvaća ovdje objavljene uvjete korištenja TT-Programa.

 2. TT-Program se sastoji o 6 faza, a svaka faza traje najmanje 4 tjedna i sastoji se od 4 lekcije.

 3. Polaznici TT-Programa svaki tjedan dobivaju link s odgovarajućim materijalima u obliku PDF skripte i nekoliko MP3 audio zapisa.

 4. Oni koji su se prijavili na TT-Program s konzultacijama, nakon svake druge lekcije imaju pravo i obvezu na usmene konzultacije s mentorom u trajanju od 45 minuta. Izvan tog vremena mentor nema obvezu razgovarati s polaznikom.

 5. Konzultacije se obavljaju pomoću Skype programa (www.skype.com) ili preko telefona iz fiksne mreže. Zato je neophodno da prilikom prijave na program upišete svoju Skype oznaku ili broj telefona.

 6. Na kraju svake faze (4 tjedna) procjenjujete svoj napredak i odlučujete da li želite nastaviti ili ne. Ako ste zadovoljni programom, plaćate fazu koju ste upravo završili (300 kn bez ili 600 kn sa konzultacijama).

 7. Nakon plaćanja završene faze, ne odobravam povrat novca za tu fazu.

 8. Nakon svake završene faze polaznik može odlučiti da li će nastaviti program s konzultacijama ili bez njih. O svakoj promjeni treba me na vrijeme obavijestiti e-mail porukom.

 9. Polaznik može, po svojoj volji, napustiti TT-Program u bilo kojem trenutku ili ga suspendirati na neodređeno vrijeme. O svojoj odluci treba me obavijestiti e-mail porukom.

 10. Polaznik treba slijediti upute dobivene na TT-Programu i odraditi sve vježbe i zadatke za određeni tjedan najbolje što može.

 11. Svaki polaznik ima pravo na neograničenu e-mail podršku za vrijeme trajanja programa. Svako jutro odgovaram na pitanja postavljena tijekom prethodnog dana.

 12. Dajem si pravo udaljiti iz TT-Programa svakog polaznika koji ne poštuje ove uvjete ili ne ostvaruje napredak zbog ne prakticiranja zadanih vježbi.

 13. Svi materijali iz ovog programa zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima i ne smiju se umnožavati, kopirati, instalirati na više od jednog računala, posuđivati i davati drugima na korištenje, kako u cijelosti tako i u dijelovima.

 14. Svaka od gore navedenih radnji kazneno je djelo koje za sobom povlači kazneni postupak.

Adam Filić