Početna TT-Program Osobni VIDEO Kolumne Uvjeti korištenja Sitemap
Početna » TT-Program

TT-Program za osobnu transformaciju vaš je najbolji izbor!

Nezadovoljni ste svojim životom? Dozvolite mi da vam pomognem i provedem vas kroz osobnu transformaciju koja je jedino trajno riješenje svih problema.


Pretpostavljam da ste čuli za Zakon privlačenja, a možda ste i pročitali nekoliko knjiga koje ga opisuju. Pokušali ste slijediti upute iz tih knjiga, ali niste dobili očekivani rezultat?

Niste jedini. To se mnogima događa, a događalo se i meni sve dok mi moj mentor Wellington Rodrigues nije otkrio u čemu je tajna. Nakon toga, moj se život potpuno promijenio, a isto se može dogoditi i vama, ako nastavite čitati, jer ovdje ćete naći upravo onu 'kariku koja nedostaje' za uspješnu primjenu tog univerzalnog zakona.

Prije toga, razmislite malo o nekim važnim pitanjima:

 • Je li vaš život upravo onakav kakvoga ste ga u mladosti zamišljali i planirali ili se pretvorio u patnju i borbu za opstanak?

 • Osjećate li svakodnevno sreću i zadovoljstvo zbog novog dana i nove prilike da uživate u životu ili ste stalno zabrinuti za svoju budućnost?

 • Jeste li okruženi prijateljima i dragim ljudima koji vas vole i poštuju ili vam se čini da vas stalno iskorištavaju?

 • Da li svjesno upravljate svojim životom ili vanjske okolnosti određuju što ćete raditi, kada ćete se odmarati i kako ćete se osjećati?

Ako je vaš odgovor na prvi dio pitanja NE, a na drugi dio DA, onda je krajnje vrijeme da nešto radikalno promijenite u svom životu. Na žalost, takve promjene nisu moguće raznim jeftinim trikovima i 'kozmetičkim zahvatima'. Da biste osjetili ljepotu života i iskoristili svoje neograničene potencijale trebate proći kroz osobnu transformaciju kao što prolazi gusjenica dok se pretvara u leptira. Da li biste radije bili gusjenica koja sporo gmiže i hrani se gorki lišćem ili leptir koji slobodno leti od cvijeta do cvijeta uživajući u slatkom nektaru?

Kako se moglo dogoditi da vaš život postane ono što NIKADA NISTE ŽELJELI?

Sve je to zbog djelovanja jednog univerzalnog zakona. Mnogi zaboravljaju, ili uopće ne znaju, da smo stalno pod utjecajem Zakona privlačenja i da ga ne možemo ni na trenutak isključiti ili zaobići. Taj zakon uvijek djeluje bez obzira da li ga poznajemo ili ne, baš kao i svi ostali prirodni zakoni. Cijeli je naš život rezultat toga djelovanja. Stvarnost koju vidimo oko sebe proizvod je naših prevladavajućih misli i osjećaja.

Neki su zavedeni idejom da mogu izdvojiti 5 minuta dnevno, pozitivno razmišljati o onome što žele i to će se odmah ostvariti. Neće. U to ste se sigurno već uvjerili.

Stvarnost djeluje kao ogledalo koje uvijek odražava vaše unutarnje stanje. Ako ste veći dio vremena zabrinuti, ljuti, tužni ili razočarani to je vaše unutarnje stanje koje će proizvesti vanjske okolnosti u kojima će se to stanje još više potvrđivati. Drugim riječima, sami ćete stvoriti okolnosti koje NE ŽELITE i zbog kojih ćete se još gore osjećati. Krug se zatvara i izgleda da nema izlaza. Ali to nije najveći problem.
Jeste li čuli priču o mladom orlu koji je mislio da je kokoš?

Vrlo je poučna i dobro ilustrira ono o čemu ovdje govorim.

Ne sjećam se svih detalja, ali iz nekog razloga, ženka orla je ostavila svoje jaje u blizini kokošinjca. Jedna kokoš je prisvojila to jaje, ležala je na njemu i izlegao se mali orao. Kokoši su ga prihvatile kao pile koje malo drugačije izgleda. Život je tekao dalje i mali orao je rastao tražeći sjemenke i zrnje kao i ostale kokoši.

Jednog dana dok je, kao i obično, tražio hranu sa svojom 'porodicom', mladi orao je, visoko na nebu, ugledao veliku pticu širom raširenih krila. Bio je zapanjen i raspitao se kod starije koke: 'Tko je to?'

'To je orao, kralj svih ptica.' - ogovorila je koka.

Mladi orao je upitao: 'Mogu li i ja tako letjeti?'

A odgovor je bio: 'Naravno da ne možeš, budalo! Mi smo kokoši, zar to ne znaš? Naša krila nisu dovoljno jaka da bi mogli tako letjeti.'

Mladi orao je shvatio, ali negdje, duboko u sebi, osjetio je snažnu potrebu da vidi svijet, da leti visoko i hrabro se otisne na moćnim vjetrovima promjene... Bio je tužan dok se pitao zašto se morao roditi kao kokoš? Zašto se nije mogao roditi kao orao i visoko letjeti?

Dok je tako razmišljao, duboko je uzdahnuo i nastavio tražiti zrnje i sjemenke.


Jeste li sada svjesni opasnosti u kojoj se i vi nalazite?

Prepoznajete li sebe u ovoj priči? Jeste li i vi orao koga su natjerali da razmišlja i da se ponaša kao kokoš? Znam da vam to ne zvuči previše privlačno, ali nije daleko od istine. Razmislite o tome što bi se dogodilo da je kokoš odgovorila: 'I ti si orao. Možeš isto tako letjeti.' Koliko dugo bi mladi orao ostao na zemlji? A, zašto mu to nije rekla? Zato što ni ona nije znala. Mislila je da je mladi orao samo malo drugačija kokoš.

Vama se dogodilo nešto slično. Mnogi su, još od ranog djetinjstva, u vaš sustav vjerovanja ugrađivali razna ograničenja i upravo zbog tih ograničenja ne uspijevate ostvariti svoje snove. Zbog ovih mentalnih programa, mentalnih kodova, koji su ugrađeni u vašu podsvijest, sabotirate sami sebe u svakom pokušaju da ostvarite napredak u životu. Vi ne vjerujete da to možete i ne vjerujete da zaslužujete sva obilja kojima ovaj svijet raspolaže.

Jeste li svjesni da imate urođenu sposobnost ostvariti svaku svoju želju i živjeti u sreći, bogatstvu, ljubavi i zdravlju?

Upravo tako. Sve sposobnosti već su u vama, samo ih ne koristite na pravi način jer vam nitko nije objasnio kako se to radi. Vaši roditelji to nisu znali, kao ni njihovi roditelji i zato ni vas nisu mogli naučiti. Na žalost, u školama se također ne uče ove životno važne stvari. Naučili ste puno toga što vam nikada neće trebati, ali kako živjeti sretan i ispunjen život, nisu vas ni pokušali naučiti. To nije dio školskog programa.

Onima koji su kreirali sustav u kome živimo i školujemo se nije u interesu da znate istinu, da budete slobodni i sretni. Oni vas namjerno drže u neznanju koje proizvodi strah i zabrinutost kako bi vas držali u pokornosti i upravljali vašim životima. Serviraju vam svakojake laži, vežu vas kreditima i kamatama samo da ostanete poslušni potrošači njihovih nepotrebnih proizvoda i strahujete za svoj posao i svoje prihode.

Koliko dugo još namjeravate sve to trpjeti i eksperimentirati s vlastitim životom?

Gurnuli su vas u život da se sami snalazite i učite na najteži mogući način, a to je na vlastitim greškama. To je isto kao da su vas poslali na mračni, pretrpani tavan da im donesete stvar koju nikada niste vidjeli i ne znate kako izgleda. Što biste mogli učiniti? Iznositi jednu po jednu stvar i nadati se da je to ono što se traži. To je metoda pokušaja i promašaja. Tako možete raditi cijeli život, a da ništa ne postignete. Zapravo, tako možete upropastiti cijeli život.

Zar ne bi bilo puno jednostavnije i efikasnije da vam netko nacrta ili opiše traženi predmet, a onda dobro osvijetli tavan? To svjetlo je znanje koje vas očekuje u TT-Programu, a vježbe su upute koje vas vode ravno do mjesta gdje se traženi predmet nalazi.

Uključite svjetlo, opremite se znanjem i vještinama i slijedite upute koje će vas vrlo brzo dovesti do bilo kojeg cilja?

Ne trebaju vam godine mukotrpnog rada, bezbroj pokušaja i promašaja koji vam oduzimaju energiju i vode vas u sve veću frustraciju. Dovoljno je samo 6 mjeseci zanimljivog i zabavnog rada na sebi da naučite sve što vam treba za korištenje Zakona privlačenja koji svim ljudima daje jednake šanse. Ne morate biti rob ili nečija žrtva jer sami kreirate svoju stvarnost. Uvijek ste to radili, samo su vas izmanipulirali tako da ste stvorili ono što niste željeli.

Kakav bi bio vaš život kada biste znali sva pravila igre?

Vrlo brzo biste umjesto uloge žrtve izabrali ulogu aktivnog graditelja vlastite sreće i blagostanja. To bi vam se sigurno svidjelo, zar ne? Bilo bi lijepo, svako jutro kad se probudite, pomisliti: 'Čeka me još jedan prekrasan dan. Baš me zanima kakvo čudo će me danas obradovati?' Možete li uopće zamisliti život u kome vam se sve lijepe stvari događaju same od sebe, u kome ne morate uložiti nikakav napor da postignete sve što želite biti ili imati? Dobra vijest je da vi to možete. Kako znam? Znam zato što sam sve to prošao, baš kao i mnogi prije vas.


... Prije početka programa bila sam na rubu provalije. Ispred sebe vidjela sam bezdan i ukopana na ivici osjećala sam strah koji mi je kao struja prolazio kroz kičmu: 'Što ce biti sa mnom?' stalno sam ponavljala u suzama. Znala sam da izlaz postoji, jer ga je uvijek bilo i do tada, ali ja ga više nisam vidjela?...

Godinu i pol druženja sa vama skroz je promijenilo moj život, dakako, u pozitivnom smislu. Ponovno sam stala na svoje noge, zarađujem (mnogima nezamislivo), sretna sam i zadovoljna, Bogu zahvalna na svemu što jesam, na mojoj djeci, obitelji, dragim prijateljima, poslovima koje radim i volim. I dalje radim na sebi, i radit ću dok dišem, ali, zahvaljujući vama, sada znam kako. Puno bih vam mogla pisati, ali o tome nekom drugom prilikom.

DanijelaIma stvari koje zvuče predobro da bi bile istinite, ali ipak su istinite. Jedna od njih je 'Zakon privlačnosti' i mogućnost da ga primjenjujete u svakodnevnom životu. U TT-Programu ćete naučiti kako se to radi i što je sve potrebno učiniti PRIJE nego što ga možete koristiti.

Između ostaloga saznat ćete:


 • Kako se zauvijek osloboditi navike koja vas stalno vraća u položaj nemoćne žrtve i ne dozvoljava vam da upravljate vlastitim životom?

 • Kako svladati najveće prepreke koje stoje na putu vaše financijske neovisnosti i života u blagostanju?

 • Kako se jednom zauvijek riješiti svih iracionalnih strahova koji stoje između vas i vaših ciljeva? Lakše je nego što mislite.

 • Kako upravljati svojim emocijama i osloboditi se svakog negativnog osjećaja u roku od par minuta? Bez toga, pozitivno razmišljanje samo je neostvariva želja.

 • Kako se riješiti svega što blokira upravo onu vrstu energije koja vam je potrebna za uspješno privlačenje svega što želite?

 • Kako spriječiti da Zakon privlačenja djeluje na vašu štetu?

 • Kako se trajno osloboditi svih negativnih KODOVA koji su glavni krivac za sve vaše "neuspjehe"?

 • Kako na lagan i zabavan način usvojiti nova vjerovanja koja će vam dati snagu, samopouzdanje i sposobnost da ostvarujete svoje namjere?

 • Kako 'ukrasti' dobre karakteristike, sposobnosti i vještine drugih ljudi i dramatično povećati svoje šanse za uspjeh u bilo kojem području života?

 • Zašto ne možete aktivirati zakon privlačenja u svoju korist sve dok ne ispunite 3 osnovna preduvjeta?

 • Koja su 3 skrivena pravila zakona privlačenja o kojima nitko ne govori, ali ako ih ne znate, ne možete se pomaknuti s mjesta.

 • Kako oko sebe postaviti energetski štit koji će vam dati punu sigurnost i zaštitu u svakoj opasnosti, ali i nešto puno vrednije od toga?

 • Kako pozitivno utjecati na druge ljude, čak i na daljinu, i navesti ih da čine ono što vi želite?

 • Kako se nositi s 'teškim' osobama i izbjeći sve njihove 'otrovne strijele'?

 • Kako postići i održati savršeno zdravlje i izgledati puno mlađe od svojih vršnjaka?

 • Kako povećati svoju 'posudu za novac' tako da možete privući i zadržati sve veće i veće materijalno bogatstvo?

 • Kako privući idealnog partnera ili partnericu, svoju srodnu dušu, umjesto nekoga tko će vam život pretvoriti u pakao?

 • Kako razviti jednu jedinu odliku koja vam je neophodna za postizanje uspjeha u bilo kojem području života?

 • Kako u vizualizaciju ubaciti ključnu komponentu bez koje vizualizacija uopće ne djeluje?

 • Kako na lak način odraditi naporne i dosadne poslove korištenjem neograničene vanjske energije umjesto svoje vlastite?

 • Kako se osloboditi prirodnih i društvenih pritisaka i inicirati male promjene koje će izazvati lavinu pozitivnih događaja u vašem životu?

 • Kako se osloboditi iluzije i pobijediti svog zadnjeg neprijatelja - smrt?

Ovo su samo neke teme kojima se bavi TT-Program, ali najvažnije od svega je da ćete ostvariti sve svoje želje i ciljeve. Neke ćete ostvariti vrlo brzo, a za neke će vam trebati malo više vremena, ali ako pažljivo i redovno radite na sebi ostvarit ćete SVE ciljeve, jer VI TO MOŽETE.

Poštovani gospodine Filić,

Ovaj tjedan završavam četvrtu fazu programa. Na sebe sam jako ponosna, a Vama sam i dalje nemjerljivo zahvalna jer promjene koje doživljavam unutar sebe sjajne su a vide se i izvana.

Sada već jako dobro kontroliram svoja stanja, misli i frekvencije primjenjujući tehnike koje ste me naučili. Sve vježbe i zadatke i dalje marljivo odrađujem, a u svemu uživam punim plućima. Osjećam se snažno i moćno. Svaka nova lekcija mi savršeno sjeda, savršen mi je slijed materije koju mi šaljete. Sva nova učenja ugrađujem u svoj život i postaju polako dio mene.

I vanjske okolnosti mi se mijenjaju, a zdravstveno i energetski ja sam druga osoba u odnosu na osobu od prije četiri mjeseca. Ukratko, donijeli ste u moj život neprocjenjivu vrijednost i ja uopće nemam riječi koje bi izrazile moju zahvalnost.

Veselim se nastavku programa i novim učenjima, jer osjećam kako iz tjedna u tjedan rastem i izdižem se sve više i više...

Veliko, veliko hvala Vam za ovo bogatstvo koje mi dajete. Svako dobro želim Vam od srca.

Marija

Što biste dali da više nikad u svom životu:

 • ne osjetite strah od neizvjesne budućnosti?

 • ne budete zabrinuti i preopterećeni problemima?

 • ne budete tužni, usamljeni i deprimirani?

 • ne budete povrijeđeni i razočarani?

Samo zamislite kakav bi bio vaš život da uvijek:


 • budete sretni i nasmijani bez obzira na vanjske okolnosti?

 • imate sve što vam je potrebno?

 • dobijete sve što poželite?

 • susrećete samo dobre ljude koji vas vole i cijene?

 • imate skladne odnose sa svima koje poznajete?

 • budete zdravi i puni životne energije?

 • osjećate uzbudljivu radost života i znate da sve ima smisla?

Tako bi se dalo živjeti, zar ne? Sada imate priliku da to ostvarite, jer TT-Program je za svakoga. Ne trebate biti posebno nadareni niti imati neke specijalne vještine. Ovo je program koji će vam dati sigurnost, samopuzdanje, unutarnju snagu i potrebnu odlučnost tako da možete ostvariti sve svoje ciljeve.


'Transcendence Technology - Program za osobnu trasformaciju' ili skraćeno 'TT-Program' osmislio je Wellington Rodriques iz New Yorka nakon 18 godina direktnog rada s klijentima i proučavanja svih postojećih tehnika za osobni razvoj. Nakon što sam završio ovaj program i postigao odlične rezultate, ljubazno mi je dozvolio da ga predstavim na hrvatskom jeziku. Program je dizajniran za rad na daljinu, preko Interneta. Slijedi nekoliko važnih osobina TT-Programa:

Samostalno učenje

Cijeli program u trajanju od 24 tjedna možete svladati u udobnosti vlastita doma. Ne morate se zamarati putovanjem i izlagati posebnim troškovima smještaja, prehrane i slično. To je velika ušteda vremena, ali i novca.

Tjedno doziranje znanja i vježbi

Ponekad od silnog drveća ne možete vidjeti šumu. Puno je lakše 'progutati manje zalogaje' novih informacija i vježbi, jer svjesni um može procesuirati samo ograničenu količinu podataka. Ako odjednom dobijete veliku količinu informacija i zadataka koje treba uraditi, kao što je to slučaj prilikom čitanja knjige, vjerojatno nećete uraditi ništa, jer će vam izgledati da je to nemoguće. Zato je pravilno doziranje izuzetno važno.

Osobna dinamika učenja

Jednu lekciju ili jedno poglavlje treba raditi najmanje 7 dana, ali ako vam to nije dovoljno, možete ga produljiti na 10, 20 ili čak 30 dana. Koliko god vam je potrebno. Ponekad morate na put ili vam se pojave neki hitni poslovi i ne možete stići uraditi svoje vježbe u tjedan dana. Nema problema. Uradite ih kad stignete i nastavite dalje. Nitko vas ne prisiljava da sve završite u tjedan dana.

TT-Program u nastavcima


1. Svaki tjedan na vaš e-mail stiže link na novu lekciju
Lekciju vrlo jednostavno skidate sa servera i spremate na svoj disk. Sastoji se od PDF skripte i nekoliko audio snimaka (MP3) koje možete slušati sa svoga računala ili presnimiti na mobitel ili MP3 player.

2. Program je podjeljen u 6 faza
Svaka faza traje 4 tjedna tj. sastoji se od 4 lekcije. Na kraju svake faze odlučujete da li želite nastaviti ili ne. Ako ste zadovoljni, onda plaćate fazu koju ste upravo završili i idete dalje, a ako niste, ne morate platiti NIŠTA.

Garancija za 0% rizika3. Sami određujete brzinu učenja
Obzirom da slijedeću lekciju dobivate tek kada platite prethodnu fazu (4 lekcije), ne morate platiti sve dok ne budete spremni za nastavak. Na taj način možete učenje svake faze produljiti koliko vam treba. Drugim riječima, možete plaćati svaka 2 mjeseca i tako još više smanjiti mjesečni izdatak za program.

4. Neograničena e-mail podrška
Sve dok ne završite i posljednju lekciju imate pravo na neograničenu e-mail podršku. To znači da možete postavljati pitanja kad god vam nešto nije jasno ili niste sigurni da ste nešto dobro razumjeli.

5. Usmene konzultacije (Skype ili telefon)
Konzultacije se obavljaju nakon svake druge lekcije preko Skype-a ili telefona u fiksnoj mreži u trajanju od 45 minuta. Tako mogu pratiti vaš rad, odgovoriti na vaša pitanja, dati dodatne upute, usmjeriti vas na određene vježbe, motivirati vas i otkloniti eventualne sumnje.

6. NEODOLJIVA GARANCIJA
Samo proučite ovu garanciju i odmah ćete shvati da tako nešto može dati samo onaj tko je 100% siguran u učinkovitost svog programa. Tko još najprije daje svoj proizvod ili uslugu, a onda naplaćuje SAMO AKO JE KUPAC ZADOVOLJAN? Autoškola? Mehaničar? Liječnik? Odvjetnik?

KLIKNITE OVDJE I PRIJAVITE SE NA TT-PROGRAM U NASTAVCIMA

Uz TT-Program možete postići odlične rezultate, jer oni isključivo ovise o vašoj odlučnosti da slijedite dobivene upute. To je ključ uspjeha. Pažljivo i disciplinirano odradite svaku zadanu vježbu. Ne trebate je odraditi savršeno, jer to niti ne možete, ali odradite najbolje što možete i vrlo brzo će se dogoditi promjene u vašem životu.


 • Svatko će vidjeti da ste postali smirena, vesela, sretna i uvijek zadovoljna osoba i rado će biti u vašem društvu.

 • Bit ćete potpuno zdravi, puni energije, životne snage, entuzijazma i izgledat ćete puno mlađe od svojih vršnjaka, a tako ćete se i osjećati.

 • Postat ćete hrabri, odlučni, uspješni i nezaustavljivi u ostvarivanju svojih ciljeva i daleko, daleko ispred svake konkurencije.

 • Povećat ćete sposobnost pamćenja, razumijevanja i učenja novih, zanimljivih stvari.

 • Imat ćete više nego dovoljno novca za sve svoje želje i potrebe, a radit ćete ono što toliko volite da to nećete niti smatrati poslom.

 • Napokon ćete imati dovoljno slobodnog vremena za sebe i za one koje volite.

 • Ako ste sami, pronaći ćete svoju srodnu dušu i osjetiti svu ljepotu života u ljubavi i razumijevanju.

 • Privući ćete nove, dobre prijatelje, a iz vašeg života će otići svi zavidni, zli, nepošteni i pokvareni ljudi.

 • Upoznat ćete sebe, svoju ulogu u ovom svijetu i otkrit ćete tajne za kojima svi stoljećima tragaju, tajne koje će vam omogućiti da sve ovo doista i ostvarite.

Mislite li da je sve to nemoguće, ili da VI tako nešto ne možete ostvariti?

Ja sam siguran da možete zato što znam da u sebi imate sposobnosti kojih niste uopće svjesni. Svaki čovjek ih ima, jer to je dar koji smo svi dobili u trenutku rođenja. Na žalost, naš odgojni, a kasnije i obrazovni sustav je takav da od samog početka života potiskuje upravo te sposobnosti.

One nisu uništene, jer se ne mogu uništiti, ali niste ih svjesni i ne znate ih koristiti. Sada je pravo vrijeme i prava prilika da to naučite.

Možda ste pokušali nešto slično i niste uspjeli?

Postoji puno sličnih programa, ali oni nisu isti kao TT-Program. Mnogi su površni i ne idu ovako duboko u transformaciju. Upravo zato ne daju trajne rezultate. Ovdje idemo vrlo duboko i sve što vam treba nalazi se na jednom mjestu po izuzetno povoljnoj cijeni.

Dobar dan Adam,

...Moram priznati da kad sam započela ovaj program nisam mislila da će biti ove vrste, da će ići u ovu dubinu. To je ono što mi se najviše sviđa, jer se radi na čišćenju, dubokom čišćenju krivih obrazaca i temeljnih uvjerenja koja vode naš život.

Što više razmišljam i radim na sebi sa vježbama koje su tu iznijete, sve više uviđam vrijednost i važnost ovog programa.

Želim vam ugodan dan!

Karin

Znam da ste svjesni toga da vrijedne stvari ne mogu biti jeftine. Nešto što će vaš život pretvoriti u sretno putovanje do vječnosti ne može biti jeftino. Nezahvalno je procjenjivati koliko vrijedi nečiji život, nečija sreća, unutarnji mir, ljubav, uspjeh u svemu i bogatstvo koje će steći. Sve je to NEPROCJENJIVO i ne može se novcem platiti. Zato sam odredio najmanji mogući iznos koji svatko može investirati u svoj život i koji je dovoljan da pokrije moje troškove i omogući mi daljnji rad i istraživanja.

CJENIK

 • TT-Program bez konzultacija - 300,00 kn po fazi (4 tjedna)
 • TT-Program s konzultacijama- 600,00 kn po fazi (4 tjedna)

Obje varijante uključuju neograničenu e-mail podršku. Dakle, za cijeli šestomjesečni program s redovnim konzultacijama koji će potpuno promijeniti vaš život treba investirti oko 500 eura. Ako malo provjerite na Internetu vidjet ćete da su neki vikend seminari puno skuplji, a ne daju ni približno kao TT-Program. Koliko samo košta auto-škola? Hoće li vam vratiti novac, ako ne položite vozački ispit? Kladim se da neće.

Učinio sam sve što sam mogao da ovaj program bude svakome dostupan, ali ima nešto što ne mogu učiniti:

Ne mogu ovaj program završiti umjesto vas, a da mogu i to bih učinio.KLIKNITE OVDJE I PRIJAVITE SE NA TT-PROGRAM

Velika je razlika između 'dobre priče' i osobnog iskustva. Kad nešto sami doživite, onda ste sigurni da to doista znate i da to znanje nešto vrijedi. Praznih priča ste se naslušali, zar ne? Sada je vrijeme za akciju.

Vrijeme je da napokon preuzmete potpunu kontrolu nad svojim životom i ostvarite sve ono što STVARNO želite

Učinite to odmah i bez odgađanja. Ja ne mogu zamisliti ništa što bi u mom životu bilo VAŽNIJE od toga da se prijavim na TT-Program. A vi? Naravno da ne možete.

Kada jednom kvalitetno prođete kroz TT-Program, ništa vam više neće trebati. Transformirat ćete se u osobu koja kroz život prolazi na lak način, uživajući u svakom danu, na svakom koraku svog životnog putovanja. Ništa vas više neće moći vratiti natrag u strah, tjeskobu, zabrinutost, stres, nesreću, tugu... Nakon izvršene transformacije leptir se više nikada ne pretvara u gusjenicu. Ovo je jednosmjerna transformacija koju možete započeti bez ikakva rizika, jer ako ne budete zadovoljni s onim što ćete dobiti, ne morate mi platiti ništa.

S radošću očekujem vaše prijave i veselim se vašem uspjehu.

Adam Filić

Vaš osobni mentor


KLIKNITE OVDJE I PRIJAVITE SE NA TT-PROGRAM

P.S. Najveći neuspjeh je nikada ne pokušati! Sada imate priliku i sada je trebate iskoristiti jer SADA je jedini trenutak moći u vašem životu.