Početna TT-Program Osobni VIDEO Kolumne Uvjeti korištenja Sitemap
Početna » Osobni VIDEO

Savršena vizualizacija

Možete li zamisliti bolji i lakši način vizualizacije od gledanja osobnog video filma?

U ovom video isječku Gregg Braden govori o tome kolika je snaga naših misli i osjećaja i kako oni utječu na našu stvarnost. Činjenica je da se stvarnost ne kreira sama od sebe, nego je mi stvaramo upravo svojim mislima i svojim osjećajima. To se zove vizualizacija.

Svatko zna da je vizualizacija prvi korak prema ostvarenju bilo kojeg cilja i privlačenju stvari koje želite u svoj život. Postupak se svodi na to da vidite sebe kako uživate u već ostvarenim željama i ciljevima. Kod toga je izuzetno važno postići usklađenost razuma i duše, odnosno misli i osjećaja. Tada dobivate sve što poželite, ali što ako...


  • Imate problema s vizualizacijom svojih ostvarenih ciljeva?

  • Teško vam je održati potrebnu koncentraciju?

  • Misli vam lutaju i raspršuju viziju vaše budućnosti?

  • Vizualizacija vam je toliko naporna da ste odustali od svega?

Vašim mukama je došao kraj jer postoji riješenje toliko jednostavno i toliko savršeno da ga svatko može primjenjivati.

Zašto se iznova i iznova mučiti sa stvaranjem slika u glavi kada ih možete jednom napraviti i bezbroj puta gledati?

Ovdje ne mislim na zastarjele vizualizacijske mape (koje su također korisne), nego na modernu video tehnologiju. Samo zamislite da imate svoj osobni video film koji prikazuje vas i vaše ostvarene želje i da ga možete gledati kad god poželite. Samo sjednete, pogledate svoj kratki film i vizualizacija je gotova. Čak i ako vam misli odlutaju dok gledate film, vaš nesvjesni dio je vrlo pažljiv, sve upija i programira se na takav način da se vaše želje brzo ostvaruju.

Zvuči mi zanimljivo, ali ja pojma nemam kako napraviti takav video!

To je potpuno razumljivo. Da biste napravili dobar video potrebni su vam specijalni i skupi programski alati, prezentacijski materijali, znanja i vještine da sve to oblikujete u svrsishodan uradak. Ne kažem da vi to ne biste mogli naučiti, ali to nije praktično. Postoji puno jednostavniji, brži i neusporedivo jeftiniji način da dođete do svog videa. Sada ga možete naručiti po vrlo povoljnoj cijeni koja ovisi o veličini spota, odnosno o broju kadrova.

  • spot do 30 kadrova - 200 kn

  • 31 do 45 kadrova - 300 kn

  • 46 do 60 kadrova - 400 kn

Jedan kadar je jedna sličica s odgovarajućim tekstom koji se sastoji od jedne kratke rečenice ili jednog dijela duže rečenice. Na primjer: 'Zadovoljna sam, sretna i vesela i svima prenosim takvo raspoloženje' je duga rečenica koja se mora podijeliti na dva dijela i tako nastanu 2 kadra.

Iskoristite svoj predložak za Savršeno Ja i naručite izradu videa koji će dramatično ubrzati ostvarenje vaših ciljeva

Ako ste završili 1. Fazu TT-Programa u 4. tjednu ste dobili upute kako napraviti predložak za svoje 'Savršeno Ja'. Iskoristite sada taj predložak kao scenarij za izradu vašeg osobnog vizualizacijskog filma. Pošaljite mi svoj predložak zajedno s nekoliko fotki na kojima ste vi ili neki od vaših ciljeva. Fotkama dajte takav naziv da mogu lako prepoznati o čemu se radi i uklopiti ih u vaš scenarij. U roku od nekoliko dana dobit ćete e-mail sa linkom sa kojeg možete skinuti svoj osobni video.

Ne brinite ako vaš scenarij nije savršeno napisan jer ja ću ga korigirati i upotpuniti, ako bude potrebno.

Pogledajte kako to otprilike izgleda

Na YouTube-u možete naći bezbroj primjera osobnih vizualizacijskih filmova, ali samo vaš je onaj pravi, jer je napravljen po vašem scenariju i usklađen je s vašim ciljevima.

Pozadinsku glazbu možete sami izabrati i poslati mi u MP3 formatu ili prepustiti meni da izaberem nešto prikladno. Glazba također ima važnu ulogu jer vas može dovesti u posebno dobro raspoloženje, a ako još i zaplešete dok gledate svoj video, učinak vizualizacije će biti puno, puno snažniji.

Nema lakšeg načina da svakodnevno usmjeravate svoj um na ono što doista želite

Zato ne trebate gubiti vrijeme i razmišljati o tome isplati li se ili ne uložiti nešto novca u sredstvo koje će vam sigurno promijeniti život. U to nema sumnje. Samo trebate redovno gledati, ili još bolje, plesati uz svoj osobni video. Popunite slijedeći obrazac točnim podacima i dobit ćete detaljne upute za plaćanje i adresu na koju ćete poslati svoje materijale (fotke, mp3-glazbu i predložak za Savršeno Ja).

Ako niste prošli 1. fazu TT-Programa i ne znate napisati scenarij, pročitajte članak koji govori upravo o tome kako napraviti predložak za Savršeno Ja.


Naručujem izradu osobnog vizualizacijskog filma po cijeni od 200,00 kn za film do 30 kadrova, 300 kn za film od 31 do 45 kadrova ili 400 kn za film od 46 do 60 kadrova.Ako za nekoliko minuta na vaš e-mail ne stigne specifikacija narudžbe i upute za uplatu, znači da je vaša e-mail adresa netočna. U tom slučaju trebate upisati ispravnu adresu i ponoviti narudžbu. Druga mogućnost je da je moja e-mail poruka završila u vašem SPAM pretincu. Potražite je i označite da NIJE SPAM.

Hvala vam na povjerenju i uživajte u ostvarivanju svojih ciljeva.

Adam Filić