Početna TT-Program Osobni VIDEO Kolumne Uvjeti korištenja Sitemap
Početna » Kolumne » Predložak za Savršeno Ja

Kako napraviti predložak za Savršeno Ja?

Odlomak iz knjige (R)EVOLUCIJA SVIJESTI - Kako primijeniti Tajnu i sretno ploviti kroz život?

Sada ćete naučiti kako napraviti predložak za svoje "Savršeno Ja". To će biti temelj za vježbu koja će vam omogućiti dostizanje potpune frekvencijske usklađenosti sa vašim željama. Ujedno može poslužiti kao scenarij za snimanje osobnog vizualizacijskog filma.

Uzmite poseban list papira ili okrenite novu stranicu u svojoj bilježnici za vježbe i napišite predložak za svoje "Savršeno Ja", za svako od sedam područja života. Kako to učiniti? Najbolje se uči iz primjera, zato vam dajem jedan vrlo inspirativni predložak kojega je napisao jedan od polaznika TT-Programa.

Gospodin koji je sastavio ovaj predložak, javio se nakon osam mjeseci i rekao da je postigao skoro sve što je napisao u svom predlošku. Postigao je to pisanjem i čitanjem predloška kao i redovnim prakticiranjem vježbe za usklađivanje. Jedino što nije ostvario, odnosi se na ljubavni aspekt, jer je privukao tri ili četiri osobe i nije se mogao odlučiti koju će izabrati. To je, zapravo, odličan rezultat.

Najbolji način da napravite ovu vježbu je da zamislite kako mi pišete pismo, za godinu dana od sada, i u njemu mi objašnjavate što ste postigli u svakom od sedam područja života. Pogledajte sada nekoliko primjera koji će vam ilustrirati kako bi to trebalo izgledati.

Fizičko područje

"Ja vibriram energijom, snagom i vitalnošću. Svako se jutro osjećam odlično i spreman sam istrčati 'maraton'. Posjete liječniku, za mene, su stvar prošlosti. Mogu jesti što god poželim i uživati u tome, a neograničena Inteligencija koja upravlja mojim tijelom, brine da sve radi u najboljem redu. Moja težina je uravnotežena, moja koža sjaji zdravljem i mladošću i svi se pitaju kako mogu biti tako zdrav i snažan."

Emocionalno područje

"Očišćen sam od svake emocionalne blokade iz prošlosti. Živim u sadašnjem trenutku, uživam u njemu i sposoban sam brzo i lako procesuirati svaku emocionalnu energiju."

Intelektualno područje

"Mogu razumjeti bilo koju temu i usvojiti novo znanje bez ikakva napora."

Ljubav i intimne veze

"Imam najbolju ženu na svijetu. Dijelimo našu sreću, imamo iste ciljeve i naš ljubavni život je svaki dan sve bolji. Neprekidno živimo u medenom mjesecu!"

Društveno područje

"Kamo god da idem, upoznajem dobre ljude. Lako privlačim dobre prijatelje i moj društveni život je bogatiji nego ikada. Sa svima mogu lako komunicirati."

Financijsko-poslovno područje

"Što se financija tiče, svaki dan je sve bolja situacija. Izgleda kao da imam 'kamen mudraca' i svaka moja ideja pretvara se u rascvjetan pothvat. Ne robujem novcu, poslovima, šefovima, itd. Osjećam se kao alkemičar koji bilo kada i bilo gdje može stvoriti obilje. Sada radim ono što VOLIM i za to sam vrlo dobro plaćen."

Duhovno područje

"Osjećam povezanost s univerzalnom Silom svake sekunde svog postojanja. Dostigao sam stupanj usklađenosti kad, u osnovi, ne moram ulagati nikakav napor. Sve se događa za moju vlastitu dobrobit i vidim univerzalnu svrhu iza svega u svom životu. Konačno sam pronašao snagu i unutarnji mir."

Nemojte prepisivati ove primjere, nego napravite svoju vlastitu verziju za "Savršeno Ja". Neka vaš predložak sadrži sve ono što smatrate da bi oslikalo savršenstvo vašega života. Prepustite se mašti i nemojte se ograničavati na ono što ste danas i na ono što mislite da biste mogli ostvariti. Ne. Napišite ono što smatrate da bi za vas bilo savršeno.

Ovo je program za osobnu transformaciju koja će vam omogućiti da sve to ostvarite. Dakle, sanjajte koliko god hoćete i nemojte se ustručavati zapisati svoje najskrivenije snove. Imate svoju tablicu ciljeva koju ste napravili u prvom tjednu. Neka vam posluži kao putokaz za sastavljanje ovog predloška. Tamo ste zapisali svoje želje i ciljeve, a sada pišite kao da ste sve to već ostvarili.

Pišite u sadašnjem vremenu, kao u gornjim primjerima, i nemojte koristiti negacije. Nemojte pisati ono što nije, nego samo ono što je. Na primjer, nemojte napisati "nikada nisam bolestan", nego "uvijek sam zdrav".

Ovu vježbu uradite odmah, čim pročitate ovo poglavlje, tako da ostatak tjedna možete, svaki dan, pročitati to što ste napisali. Jako je važno da što više puta pročitate svoj predložak za "Savršeno Ja", tako da što bolje uđe u vaš podsvjesni um. Smisao ove vježbe nije samo u tome da to što više puta pročitate. U slijedećem tjednu, naučit ćete vrlo moćnu tehniku koja će vas dovesti u takvo stanje usklađenosti da ćete sve ovo i ostvariti.