Početna TT-Program Osobni VIDEO Kolumne Uvjeti korištenja Sitemap
Početna » Kolumne » Pozitivno razmišljanje

Pozitivno razmišljanje

Zašto pozitivno razmišljanje nije dovoljno da bi se aktivirao Zakon privlačenja?

Mnogi ljudi, potpuno pogrešno, Zakon privlačenja poistovjećuju s pozitivnim razmišljanjem. Veza, naravno, postoji, ali pogrešno je misliti da se Zakon privlačnosti temelji samo na pozitivnom razmišljanju. Da bi Zakon privlačnosti djelovao onako kako vi to želite, potrebno je puno, puno više od pozitivnog razmišljanja.

Naravno, bez pozitivnog razmišljanja, nema ni govora o 'privlačenju' dobrih stvari u svoj život. O značaju i dobrobitima pozitivnog razmišljanja, možete puno pročitati u 'New Age' literaturi. Moglo bi se reći da je pozitivno razmišljanje temelj uspjeha i sreće u životu.

'Onaj tko uspije, iz svog uma, izbaciti sve negativne misli i uvijek se zaokupiti lijepim pozitivnim mislima, sigurno će postati uspješan, sretan i zdrav.

Pitanje je samo: Kako to postići?

Ako jedva spajate kraj s krajem, ako ste u dugovima, ako ste zabrinuti za svoju budućnost, ako se bojite za svoj posao ili ste nezaposleni, ako ste bolesni, depresivni, usamljeni, u sukobu s okolinom, kako ćete se natjerati da pozitivno razmišljate 24 sata dnevno? Možete li to? Siguran sam da, u ovom trenutku, ne možete.

Možete pročitati neku inspirativnu knjigu o pozitivnom razmišljanju i krenuti s preporučenim vježbama. Ako ste dovoljno uporni i entuzijastični, možete ostvariti i poneki dobar rezultat, ali dugoročno, nećete puno postići. Rezultati će biti slabi i privremeni, a entuzijazam će postupno nestati i opet ćete se naći na početku, sa svojim 'crnim' mislima ili, u najboljem slučaju, u potrazi za novom 'tajnom', novom 'čarobnom' formulom za uspjeh. Jeste li već doživjeli tako nešto? Zašto je to tako?  Odgovor je prilično jednostavan.

'Ne možete natjerati um na pozitivno razmišljanje, ako ne živite u pozitivnim frekvencijama'

, ako niste pročistili svoj energetski sustav i ako niste reprogramirali svoju podsvijest, svoje unutarnje kodove. O da, možete sjesti i prisiliti se da 5 ili 10 minuta dnevno 'meditirate' i razmišljate pozitivno. To možete, ali to vam neće dati velike i stabilne rezultate, jer ste ostatak vremena i dalje u svojim negativnim vibracijama.

To je kao kad prljavu i smrdljivu osobu obučete u novu odjeću. Izdaleka će, neko vrijeme, dobro izgledati, ali ako se približite osjetit ćete smrad, a nakon kratkog vremena i nova odjeća će postati prljava i smrdljiva. Koje je riješenje? Osobu treba, najprije, dobro okupati, a tek onda može odjenuti čistu odjeću. No to nije sve. To je, također, privremeno jer, ako osoba nema naviku da se redovno kupa, održava higijenu i mijenja odjeću, nakon nekog vremena, ponovo će biti u istom, prljavom, stanju.

Slično je i sa našim energetskim poljima i njihovim vibracijama. Pozitivno razmišljanje je poput čiste odjeće i može dati neko privremeno poboljšanje, ali pravi, dugotrajni uspjeh, možete ostvariti tek nakon potpune osobne transformacije. Upravo to je ono čime se bavi TT-Program za osobnu transformaciju.

Morate se očistiti iznutra. Morate očistiti svoje emocionalno energetsko polje od svih zarobljenih emocija i održavati ga u čistom stanju. Morate reprogramirati svoju podsvijest, svoj sustav vjerovanja, i u njega ugraditi mnoga pozitivna vjerovanja. Ključ za pozitivno razmišljanje je upravo u tome. Razmislite malo, da li možete pozitivno razmišljati o novcu, na primjer, ako je u vaš sustav ugrađeno vjerovanje da 'novac kvari ljude'? To, naprosto, nije moguće.

Osobna transformacija je proces koji zahtijeva određeno vrijeme i trud. Ne, nisu u pitanju godine. Ne treba vam toliko. Radi se o nekoliko mjeseci rada s pažljivo odabranim i programiranim vježbama, koje će vas dovesti u situaciju da, 24 sata dnevno, budete sretni, bez obzira na vanjske okolnosti. Kad to postignete, pozitivno razmišljanje će biti logična posljedica, a Zakon privlačnosti će se 'pobrinuti' da dobijete sve vanjske 'simbole' sreće za kojima, sada, toliko žudite.

Adam Filić
KLIKNITE OVDJE I SAZNAJTE ŠTO VAM SVE NUDI TT-PROGRAM