Početna TT-Program Osobni VIDEO Kolumne Uvjeti korištenja Sitemap
Početna » Kolumne » Antistres terapija

Antistres terapija

Sigurno vam je dobro poznato da je stres jedan od glavnih uzroka sve češćih bolesti koje napadaju suvremenog čovjeka. Ne tako davno vjerovalo se da stres sudjeluje u stvaranju više od 80% svih bolesti, ali zadnja znanstvena istraživanja pokazala su da je taj postotak iznad 95

Stoga nije čudno da su mnogi osviješteni pojedinci pokušali pronaći pomoć u raznim antistres terapijama, kojih u današnje vrijeme ima sve više i više. Nude se borbe jastucima, maženje mačaka, slikanje, yoga i meditacija, trčanje i hodanje, ples, mnogobrojne masaže, termalne vode, pa čak i čuvanje ovaca. Upravo tako. I to neki nude kao antistres terapiju. Ono što je svima njima zajedničko je to da se bave isključivo posljedicama stresa i kao takve daju samo privremene rezultate

Srećom, postoji barem jedna Antistres terapija koja se bavi pravim uzrocima stresa i uklanja problem prije nego što se pojavi. Zapravo, postoji samo jedan uzrok stresa iako vlada mišljenje da su uzročnici bezbrojni i da na njih gotovo ne možemo utjecati. Međutim, nije tako. Jedan je uzrok stresa i on se nalazi u našim pogrešnim uvjerenjima. Kad njih promijenimo ili očistimo, nestaju svi razlozi za stres. Može nam se dogoditi da se nađem u nekoj teškoj situaci, ali je više nećemo smatrati za direktnu prijetnju našem životu i, samim time, neće u nama izazvati pojavu stresa.

Kada jednom promijenite svoja pogrešna i nezdrava vjerovanja, dolazi do prirodnog izlječenja većine bolesti, jer se naši samoiscjeljujući mehanizmi bude i aktiviraju. Više nisu blokirani i oslabljeni zbog stresa. Stoga se ne treba čuditi da antistres terapija kao nuspojavu ima izlječenje od mnogih kroničnih bolesti pred kojima je klasična medicina nemoćna.

Možda ste se zapitali kakve veze ima antistres terapija sa zakonom privlačenja? Itekako ima veze jer čisti nezdravu staničnu memoriju i pogrešna vjerovanja. To su dvije važne stvari. Zbog prve se bez razloga loše osjećate i tako vibrirate na nižim frekvencijama, a zbog druge ne vjerujete da možete ostvariti ono što želite. To je sasvim dovoljno da privlačite stvari koje ne želite.

Saznajte više o ovoj jedinstvenoj antistres terapiji na stranicama www.body-mind-soul.info i vidite da li je to nešto za vas.